Изработване на уеб сайт цена , изработка на уеб сайт , изработка на уеб сайт София , изработване на уеб сайт София , izrabotka na websait , уеб сайт цена , евтин сайт , цена на уеб сайт , Изработка на Динамичен сайт , промоция за сайт , сайт на изгодна цена , Уеб сайт пакети , уникален дизайн , уникален уеб сайт

Избор на ключови думи или ключови фрази

Ключови думи ( keywords )

Като говорим за SЕО и търсачки, трябва да отбележим и крайъгълния камък, който ги свързва – ключови думи .
Това са думите, за които се сещаме когато търсим дадена информация в Интернет .
Използването на Google или на друга търсачка, не променя значението или типа думи, които използваме. Важното е думите които използваме да са максимално синтезирани и всеобхватни – не случайно са наречени ключови.
Основните въпроси, които изникват са кои да бъдат нашите ключови думи , по които ще оптимизираме нашия уеб сайт . Отговорът не е еднозначен. Тук трябва да погледнем към Интернет маркетинг и неговите елементи.
Важно е да отбележим, че веднъж избрани думите трябва да бъдат вградени в сайта на подходящи за целта места.
Самото изграждане на уеб сайта, неговата дървовидна структура, уеб-дизайн и промотиране са в тясна връзка с ключовите думи .
Не случайно говорим за Интернет закона за Преимуществата на съдържанието на сайтаключовите думи трябва да са част от контекста на сайта. Все пак по-голяма яснота по този въпрос бихме Ви дали след проучване на Вашата компания, защото изборът им е от жизнено важно значение за използването на подходящи Рекламни и PR кампании и за крайният успех на Бизнес начинанието Ви.
Не подценявайте правилния избор на Ключови думи!

Услугата избор на ключови думи или ключови фрази е предназначена за уеб сайт на клиенти, които изпитват затруднение да подберат правилните ключови думи или фрази за оптимизация и по-добро позициониране в търсачките .

Описание на услугата избор на ключови думи или ключови фрази за уеб сайт :

Основен избор на ключови думи или ключови фрази :

  • Избор на стратегически ключови думи за уеб сайта
  • Проучване на ключовите думи – основна конкуренция , брой резултати от търсенето, анализ на HTML кода: мета тагове, заглавия, съдържание на уеб сайта на клиента и конкурентни сайтове .
  • В процеса на работа се подбират : ключови фрази (словосъчетания) и единични ключови думи, абревиатури и синоними, комбинации от ключови думи, ключови думи, базирани на грешки в правописа .
  • Създаване на списък с популярни при търсене ключови думи и сортиране на до 25 главни ключови думи и до 150 ключови фрази за целите на SEO оптимизацията на уеб сайта .

Срок за изпълнение : уточнява се в зависимост от проекта, средно около от 1 до 3 работни дни

Разширен избор на ключови думи или ключови фрази :

  • Избор на стратегически ключови думи за уеб сайта
  • Проучване на ключовите думи – основна конкуренция , брой резултати от търсенето, анализ на HTML кода: мета тагове, заглавия, съдържание на уеб сайта на клиента и конкурентни сайтове .
  • В процеса на работа се подбират : ключови фрази (словосъчетания) и единични ключови думи, абревиатури и синоними, комбинации от ключови думи, ключови думи, базирани на грешки в правописа .
  • Създаване на списък с популярни при търсене ключови думи и сортиране на до 150 главни ключови думи и до 1250 ключови фрази за целите на SEO оптимизацията на уеб сайта .

Срок за изпълнение : уточнява се в зависимост от проекта, средно около от 3 до 5 работни дни

Цени на услугата избор на ключови думи или ключови фрази :

Основен избор на ключови думи или ключови фрази – цена 259 лева
Разширен избор на ключови думи или ключови фрази – цена 499 лева

 

Важно: Услугите в обявените уебсайт-пакети касаят (когато са включени в съответния уебсайт-пакет) еднократна безплатна инсталация, еднократно изработване на: дизайн (външен вид на уебсайта), лого-банер (без фирмена идентичност) и др. по зададените в уебсайт-пакета критерии. Изработката на дизайн обхваща общия дизайн (външен вид) на сайта, без магазински модул. Всяка допълнителна услуга и/или корекция се заплаща според обявените цени на страницата Услуги и цени или по усмотрение на Изпълнителя за изработка на сайт.

Ако имате въпроси, не се колебайте, изпратете запитване още днес, като попълните формата за Контакт или Заявка.

Полезни връзки:

 

Често задавани въпроси Форма за контакт Контакт чрез разговор в Skype

 

Разговор чрез Skype

Разговор по Skype

(консултации, свързани с поръчка за изработка на уебсайт и / или други услуги при нас /до 20 мин./)
Допълнителни условия
Реклама:
Агенция изкупува земеделска земя в Северна България