Изработване на уеб сайт цена , изработка на уеб сайт , изработка на уеб сайт София , изработване на уеб сайт София , izrabotka na websait , уеб сайт цена , евтин сайт , цена на уеб сайт , Изработка на Динамичен сайт , промоция за сайт , сайт на изгодна цена , Уеб сайт пакети , уникален дизайн , уникален уеб сайт

Моля, направете запитване дали в момента може да изпълним поръчката Ви за изработка на сайт или друга услуга. Благодаря!

Стъпки при изработка на сайт

Добре дошли на нашия сайт!

Поръчайте своя качествен сайт на уникално ниски цени при нас !

На тези страници ще имате възможността да направите един много важен избор:

дали да направите успешна реклама на бизнеса си, представяйки го пред цял свят и да го развиете с
невероятно бързи темпове или не. Не забравяйте, че в съвременния свят, сайта е денонощно работещ Ваш офис.

Стъпки при изработката на сайта

Всичко започва с въпроси, които витаят в нашето съзнание. Ето как образно бихме минали по пътя от идеята до крайният продукт – уникален, Ваш, собствен уеб-сайт.
Въпроси – Стъпки при изработката на уеб-сайт | web site | :

Въпрос N 1: Защо имам нужда от уеб-сайт?

Стъпка N 1: Всичко започва с идеята, с осъзнаването на нуждата от интернет представяне – създаването на собствен уеб-сайт. Това е едно латентно състояние в ума, когато разбираме че е сега е момента да направим крачка напред, да разширим бизнеса, да открием нови партньори, да покажем пред света какво творим.

Въпрос N 2: Какво трябва да има в моя уеб-сайт?

Стъпка N 2: Това само по себе си е може би фундаменталната част от целия процес. Тук трябва да решите какво искате да покажете на хората, чрез Вашият сайт. Следвайте максимата „Съдържанието е краля” – това означава, че ако информацията предложена от вас е интересна, то шансът да се отличите от милионите други уеб-сайтове е голяма.

Въпрос N 3: Към кои потребители ще насоча моят уеб-сайт?

Стъпка N 3: Тук на помощ идват науката Интернет Маркетинг. Всеки от нас ползва практическото му приложение, но ако сте решили Вашият уеб-сайт, наистина да се превърне в печеливш, то по-добре се консултирайте със специалисти от този бранш.

Въпрос N 4: Как трябва да достигна до желаните потребители?

Стъпка N 4: Отговорът на този въпрос, не е еднозначен. Повечето специалисти са на мнение, че рекламата е абсолютно задължителна, особено в началото. Целта е Вашият уеб-сайт да изпъкне пред останалите, за да бъде забелязан, а и посетен от възможно повече потенциални клиенти. За целта се използват различни Рекламни канали и PR кампании.

Въпрос N 5: Коя уеб компания да избера за създаване на моят сайт?

Стъпка N 5: В интернет пространството ще попаднете на много предложения от „специалисти” в този бранш. Някой от тях наистина са такива, други – откровени аматьори. Трети биха Ви свалили „небето, звездите и още нещо…” Тук можете да прочетете нашите съвети при избор на уеб компания.

Въпрос N 6: Какъв бюджет имам (колко мога да отделя за моя уеб-сайт)?

Стъпка N 6: Този въпрос зависи изцяло от Вас. Тук можете да прочете повече за ценообразуването и ориентировъчните цени за изработка на уеб-сайт. Мислете за Вашият уеб-сайт като на инвестиция в бъдещето. Качествената Изработка, Добрата Подръжка, Правилната СЕО Оптимизация и Промотиране на един уеб-сайт е най-изгодната и същевременно достъпна инвестиция.

Въпрос N 7: Какво име (домейн) да избера за моя уеб-сайт?

Стъпка N 7: Домейн (името) на уеб-сайта има ключово значение за успешният му живот в уеб пространството. То трябва да отговаря на няколко условия. Целта е да изберете такова име, което да се настани трайно в съзнанието на потребителите.

Въпрос N 8: Какво означава хостинг и коя хост компания да използвам?

Стъпка N 8: Хостинг е наемане на сървърно пространство, където ще бъде разположен Вашият сайт. Препоръчително е домейна и хост пакета да се вземат от една и съща компания. Важно е да отбележим, че размера на хостинг пространството трябва да бъде съобразено с обема информация, която ще има във Вашият сайт (снимки, текст, графики, флаш…).

Въпрос N 9: Избор на дизайн (цветово и графично оформление)

Стъпка N 9: Изборът на уеб дизайн е важен етап при изработката. Това е така, защото от качествения дизайн зависи отношението на потребителите към Вас и към Вашият сайт. Това е цветната Ви Визитна картичка, това е което потребители възприемат.

Въпрос N 10: Кои са основните и кои второстепенни теми (секции).

Стъпка N 10: Става дума за подредбата на менюто, бутоните и подбутоните (секциите) в сайта. Тук основно правило е степента на важност на различните теми. в завършен вид подредбата на сайта наподобявя „дървовидна структура”.

Въпрос N 11: Как се напълва с информация одобреният уеб-сайт?

Стъпка N 11: Пълненето с информация става след като сайта е структуриран и качен в интернет пространството. Информацията се подготвя от клиента, съобразно структурата ( по теми) и се подава на администратора, който използва контролен панел за тази цел.

Въпрос N 12: Кой администрира (поддържа) уеб-сайта?

Стъпка N 12: Администриране на уеб-сайта се извършва от уеб компанията. То включва редица дейности по функционирането на уеб-сайта. Това е скритата, но огромна част от изработката и функционирането на проекта.

Въпрос N 13: Как се проверява дали всичко работи по уеб-сайта (тестване)?

Стъпка N 13: Тестване е една от последните стъпки по завършването на уеб-сайта. Изразява се в проверка на всички връзки (линкове), както и на визуализацията в различните браузъри.

Въпрос N 14: Как се промотира (разгласява) вече готовият уеб-сайт?

Стъпка N 14: Промотирането е част от Интернет Маркетинга. Когато сайтът е напълно завършен той трябва да бъде представен пред съответната аудитория. Методите за това са различни, като те зависят до висока степен от разполагаемия бюджет на Вашата организация.

Въпрос N 15: Какво е СЕО (SEO – search engine optimizations)?

Стъпка N 15: СЕО Оптимизиране е може би ключовият момент в успешното позициониране на Вашият уеб-сайт. Крайният ефект се състои в това при търсене по дадени ключови думи в Google (най-известната търсачка), Вашият сайт да се появява на в първите 30 резултата от търсенето. Колкото по напред се листва, толкова шанса да бъде посетен се увеличава. Това е последната, но според мнозина най-важна стъпка при създаването на съвършен уеб-сайт.

Умелото съчетаване на описаните по-горе компоненти може да Ви осигури отлично представяне в уеб пространството, а това само по себе си е гаранция за успех.

 

Важно: Услугите в обявените уебсайт-пакети касаят (когато са включени в съответния уебсайт-пакет) еднократна безплатна инсталация, еднократно изработване на: дизайн (външен вид на уебсайта), лого-банер (без фирмена идентичност) и др. по зададените в уебсайт-пакета критерии. Изработката на дизайн обхваща общия дизайн (външен вид) на сайта, без магазински модул. Всяка допълнителна услуга и/или корекция се заплаща според обявените цени на страницата Услуги и цени или по усмотрение на Изпълнителя за изработка на сайт.

Ако имате въпроси, не се колебайте, изпратете запитване още днес, като попълните формата за Контакт или Заявка.

Полезни връзки:

 

Често задавани въпроси Форма за контакт Контакт чрез разговор в Skype

 

Разговор чрез Skype

Разговор по Skype

(консултации, свързани с поръчка за изработка на уебсайт и / или други услуги при нас /до 20 мин./)
Допълнителни условия
Реклама:
Агенция изкупува земеделска земя в Северна България