Изработване на уеб сайт цена , изработка на уеб сайт , изработка на уеб сайт София , изработване на уеб сайт София , izrabotka na websait , уеб сайт цена , евтин сайт , цена на уеб сайт , Изработка на Динамичен сайт , промоция за сайт , сайт на изгодна цена , Уеб сайт пакети , уникален дизайн , уникален уеб сайт

Моля, направете запитване дали в момента може да изпълним поръчката Ви за изработка на сайт или друга услуга. Благодаря!

Промотиране на сайт, интернет маркетинг

Добре дошли на нашия сайт!
Поръчайте своя качествен сайт на уникално ниски цени при нас !
На тези страници ще имате възможността да направите един много важен избор:

дали да направите успешна реклама на бизнеса си, представяйки го пред цял свят и да го развиете с
невероятно бързи темпове или не. Не забравяйте, че в съвременния свят, сайта е денонощно работещ Ваш офис.

Промотиране на уеб сайта, интернет-маркетинг

Това е един от заключителните етапи по изграждането на уеб сайт.
Промотирането на уеб-сайта е съвкупност от различни методи и похвати, целящи даването на тласък на новият Ви уеб сайт във виртуалното пространство. То е част от цялостното SЕО ( оптимизиране ), но същевременно има свои специфики. Ето някои от тях:

Преди да направя това – ще Ви напомня, че предлагаме „олекотена“ ( като цена ), но доста ефективна абонаментна услуга за промотиране на сайтове.
( виж повече в “ Услуги и цени „ )

.. И така:

1. Определяне на ключови думи, по които ще бъде оптимизиран сайта.
2. Определяне на рекламен бюджет. Това зависи изцяло от Вас и Вашите намерения.
3. Определяне на рекламните канали – това е микс от интернет, радио, печатни медии и телевизия.

От огромно значение е кой каква тежест ще получи.
4. Изработка на съответното рекламно послание. То трябва да бъде съобразено с изискванията на Интернет-маркетинг.
5. Определяне на времетраенето на рекламната кампания, както и на рекламния бюджет.
Правилното му разпределение е ключ към цялостната PR-кампания.
6. Следене и анализ на получените резултати – това е работа на администратора, който осъществява поддръжка на уеб-сайта, или на назначен на тази позиция точно определен уеб-маркетолог.
7. Осъществяване на корекции в използването на различните рекламни канали и подходи.
Това е в следствие на анализа на получените резултати от използваните досега Рекламни канали и PR-кампании.

Трябва да отбележим, че първи реални резултати от кампанията могат да се очакват поне месец след нейното начало. Google първоначално индексира новите уеб сайтове между 20 и 30 ден от тяхното промотиране, така че не очаквайте чудеса още на следващия ден.

Важна част от подготовката на даден бизнес проект (какъвто е създаваненото на нов уеб-сайт) е съставянето на бизнес-план, по който да се ръководим. От икономическа гледна точка Бизнес-планът е маркетингов елемент, но тъй-като става въпрос за интернет пространството, което е „една друга реалност” (Кастанеда), то в случая говорим за една нова наука наречена „Интернет – Маркетинг”.

Основните маркетингови стъпки са: сегментиране, таргетиране и позициониране.
Прилагайки ги в интернет пространството спрямо нашият уеб-сайт те биха звучали така:

1. Сегментиране – разделяне на уеб-потребителите (users) на различни групи по съответни критерии – пол, възраст, образование, интереси, работа, доходи и така нататък.

2. Таргетиране – определяне на желаната уеб-аудитория (целева потребителска група), към която да насочим нашият уеб проект.
3. Позициониране – разположение на нашият сайт на такива места във виртуалното пространство, където шансът за откриване от желаната уеб-аудитория е най-голям.

Новото в Интернет Маркетинга е в подходите и средствата, които се използват при определяне на тези елементи. Използват се статистики, различен тип проучвания, нов тип комуникация и може би най-важният елемент наречен SЕО ( оптимизация ). Целта на всички тези елементи е един – увеличаване на трафика на сайта, а оттам и на шансът за откриване на нови бизнес-партньори.

Трябва да отбележим, че тези решения не са самоцелни, а трябва да бъдат обвързани и съобразено с останалите въпроси по изработката на уеб сайта – уеб дизайн, дървовидна структура, промотиране, определяне на ключови думи, Рекламни канали и PR кампании и не на последно място спазване на Интернет закона „Преимуществата на съдържанието”.
Ако всички тези елементи бъдат спазени, то шансът да останете трайно в съзнанието на желаните от Вас потребители е огромен.

Разбира се има още доста начини и похвати за успешно промотиране на сайт, бизнес или интереси.
Прави ми впечатление, че доста маркетингови фирми шумно рекламират дейността си, а като резултат от дейността им ( включително и нашата поща ) се пълни със спам, като гореспоменатите използват напълно нетаргетиран ( освен това и противозаконен ) E-mail – маркетинг. Препоръчваме Ви да избягвате услугите на подобни „маркетингови гении“, поради това че ефекта от кампанията по промотирането на сайта Ви вероятно ще е обратен – никой не се радва на непоискани съобщения, още повече че по закон – такива може да му бъдат пратени единствено с негово съгласие. Ефекта може да е и обратен, защото може да попаднете в „черния“ списък на компании като нашата – имаме новаторска политика относно подобни маркетингови „атаки“ и „маркетингови гении“, изкарали диплома от един-два курса при други хора, чиято основна цел е била количеството обучаващи се, не качеството. Затова – преценете хубаво на кого да се доверите, защото подобни „маркетингови гении“ най-вероятно биха навредили, отколкото да помогнат за целта Ви.

Успех!

 

Важно: Услугите в обявените уебсайт-пакети касаят (когато са включени в съответния уебсайт-пакет) еднократна безплатна инсталация, еднократно изработване на: дизайн (външен вид на уебсайта), лого-банер (без фирмена идентичност) и др. по зададените в уебсайт-пакета критерии. Изработката на дизайн обхваща общия дизайн (външен вид) на сайта, без магазински модул. Всяка допълнителна услуга и/или корекция се заплаща според обявените цени на страницата Услуги и цени или по усмотрение на Изпълнителя за изработка на сайт.

Ако имате въпроси, не се колебайте, изпратете запитване още днес, като попълните формата за Контакт или Заявка.

Полезни връзки:

 

Често задавани въпроси Форма за контакт Контакт чрез разговор в Skype

 

Разговор чрез Skype

Разговор по Skype

(консултации, свързани с поръчка за изработка на уебсайт и / или други услуги при нас /до 20 мин./)
Допълнителни условия
Реклама:
Агенция изкупува земеделска земя в Северна България