Изработване на уеб сайт цена , изработка на уеб сайт , изработка на уеб сайт София , изработване на уеб сайт София , izrabotka na websait , уеб сайт цена , евтин сайт , цена на уеб сайт , Изработка на Динамичен сайт , промоция за сайт , сайт на изгодна цена , Уеб сайт пакети , уникален дизайн , уникален уеб сайт

ФОРМА ЗА КОНТАКТ

Форма за контакт:

За да бъдат избегнати грешки в интерпретирането на запитването Ви, моля попълвайте данните на кирилица

( с изключение на полето Email и Анти-спам код, които не позволяват това ).

Важно: установен е проблем при потребителите на gmail.com, а именно, че някои писма от български пощи не се получават. Моля, НЕ използвайте E-mail-акаунт в gmail.com за обратна връзка с Вас.

Запитвания на латиница/маймуница не се толерират! Благодаря!

За доуточнения, можете също така да се свържете с нас чрез разговор в Skype
изработка на сайт

(консултации, свързани с поръчка за изработка на уебсайт и / или други услуги при нас /до 20 мин./)
Допълнителни условия

Уважаеми потребители на сайта, погрижили сме се на над 100 страници да разясним на разбираем език различни неща, свързани с изработката на сайт, Интернет и т.н.
Моля използвайте формата за контакт и формата за заявка по предназначение, след като сте се запознали с отговорите, за които сме се погрижили да има в секцията

Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

„Често задавани въпроси“

* Уважаеми потребители, отнасяме се напълно професионално и сериозно към всяко запитване/заявка. Моля, правете го и Вие. Фиктивни запитвания/заявки, на които е отговорено от наша страна, но не сме получили отговор или потвърждение, че сте получили писмото ни ще бъдат третирани като спам! Благодаря!

 

Важно: Услугите в обявените уебсайт-пакети касаят (когато са включени в съответния уебсайт-пакет) еднократна безплатна инсталация, еднократно изработване на: дизайн (външен вид на уебсайта), лого-банер (без фирмена идентичност) и др. по зададените в уебсайт-пакета критерии. Изработката на дизайн обхваща общия дизайн (външен вид) на сайта, без магазински модул. Всяка допълнителна услуга и/или корекция се заплаща според обявените цени на страницата Услуги и цени или по усмотрение на Изпълнителя за изработка на сайт.

Ако имате въпроси, не се колебайте, изпратете запитване още днес, като попълните формата за Контакт или Заявка.

Полезни връзки:

 

Често задавани въпроси Форма за контакт Контакт чрез разговор в Skype

 

Разговор чрез Skype

Разговор по Skype

(консултации, свързани с поръчка за изработка на уебсайт и / или други услуги при нас /до 20 мин./)
Допълнителни условия
Реклама:
Агенция изкупува земеделска земя в Северна България