Изработване на уеб сайт цена , изработка на уеб сайт , изработка на уеб сайт София , изработване на уеб сайт София , izrabotka na websait , уеб сайт цена , евтин сайт , цена на уеб сайт , Изработка на Динамичен сайт , промоция за сайт , сайт на изгодна цена , Уеб сайт пакети , уникален дизайн , уникален уеб сайт

Link Building

Изграждане на връзки към Вашия уеб сайт на едни от най-добрите за качествен Link Building цени

Link Building Включва :
• Цялостно проучване на връзките при търсене и изготвяне на дългосрочна стратегия за входящи линкове
• Осигуряване (пряк обмен) на обратни връзки от тематични уеб сайтове
• Ръчна регистрация в качествени директории, тематични портали и каталози
• Създаване на дългосрочни пасивни линк билдинг практики
• Създаване и публикуване на статии в качествени директории и създаване на висококачествени линкове ( до 10 статии / мес. )
• Създаване и публикуване на прессъобщения в новинарски сайтове или вестници, или други ( до 5 прессъобщения / мес. )
• Създаване на връзки от социални мрежи
• Създаване и поддържане на тематичен блог ( до 5 / мес. )
• Коментари в тематични и такива с висок рейтинг форуми и блогове
• Създаване на обратни връзки чрез разпространение на видео, карти и друго съдържание за вграждане
• и други

Цени от 399 лева на месец

Препоръчителен период : минимум 3 месеца

Основната цел на модерните търсачки като Google Search , Bing на Microsoft , Ask , Yahoo! Search , Yandex Search , DuckDuckGo , AOL Search , китайската Baidu и др. е да бъдат максимално полезни на хората и в качеството си на такива те работят на социален принцип, базирайки резултатите си от хората за хората. Чрез периодично променящи се алгоритми търсачките обновяват своите критерии и предлагат статистика от резултати на това, как обществото ви приема, какво говори за вас, колко често е посещаван, как хората оценяват Вашия уеб сайт.

Целта на Onpage / onsite оптимизацията е уеб сайта да се представи в най-добър аспект, докато процеса по изграждане на връзки Link Building представлява обратната връзка, отзивите от останалите в Интернет към Вашия уеб сайт .

Периодичното и постоянно добавяне на нови връзки, сочещи към Вашия уеб сайт е страхотна придобивка за Вашата репутация, което е предпоставка сайта Ви да заема челни позиции в търсачките като полезен, коментиран и добре оценен.

Казвам периодично и постоянно, защото често срещана грешка, която се допуска при извършване на подобна услуга е натрупването в кратък период от време на множество линкове от други сайтове, при което е голяма вероятността търсачките да го квалифицират като опит за манипулация .
За да е ефективна практиката на създаване на обратни връзки към Вашия уеб сайт, това трябва да става постепенно .

Доста често срещано явление (типично по български) е също така да се гледа на количеството като критерий, въпреки че важното в случая е качеството на линковете . Фирми и различни субекти в Интернет предлагат изграждане на хиляди линкове към сайта Ви. Но това полезно ли е за него? Не.
Ще попитате защо и аз ще Ви отговоря така : „The Titanic Update“.
Разбира се това на пръв поглед ще прозвучи странно, но нека хвърлим яснота и подчертаем отново това, че търсачките толерират полезната информация и максимално качествени резултати по търсения на потребителите, като филтрират нежелани резултати със злоупотребяващи сайтове.

Малко история :
Датата е 24 април 2012 г. В този ден официално стартира ъпдейта Google Penguin на Google Search, наречен още „The Titanic Update“ поради близостта на датата със 100-годишнината от потъването на Титаник през 1912 г.
Целта на алгоритъма от ново поколение е да се ограничат манипулациите и да накаже сайтове, които са свръхоптимизирани, които обикновено използват black-hat SEO техники.
Това е разбираемо, защото целта на Google Search е да бъде полезна за хората и показваните резултати при търсене да са актуални.

Ето защо един качествен линк билдинг има за цел изграждането на качествени обратни връзки от сайтове с добра репутация.
Линк билдинг-а не е само получаване на линк от произволни директории, блог коментари и форумни подписи.

Както сами разбирате от написаното, link building техниките са сериозно предизвикателство дори за СЕО специалисти, като визирам такива чиито оферти често може да се срещнат в Интернет и които масово предлагат хиляди линкове. Но имат ли наистина стойност те или по-скоро биха били негативни за сайта Ви?
Отговора е прост : Изграждането на връзки към уеб сайтLink building е процес, в който логично и последователно се осигуряват качествени обратни връзки от сайтове с полезна за хората стойност.
В повечето случаи собствениците на такива сайтове не позволяват или поне не безвъзмездно публикуването на линкове за ревю на услугата Ви, а се изисква платен пост.
Дано да съм бил полезен.

Поръчайте качествен link building при нас

Ако имате въпроси, не се колебайте, изпратете запитване още днес, като попълните формата за Контакт или Заявка.

Полезни връзки:

Често задавани въпроси Форма за контакт Контакт чрез разговор в Skype