изработване на сайт, изработка на сайт, изработка на сайт София, изработване на сайт София, izrabotka na sait, izrabotka sait, уебсайт цена, евтин сайт, цена на сайт, евтина и качествена изработка на сайт, изработка на дизайн, Изработка на динамичен сайт, Изработка на Динамичен сайт с отстъпка, изработка на сайт Арбанаси, изработка на сайт Благоевград, изработка на сайт Бургас, изработка на сайт Варна, изработка на сайт Велико Търново, изработка на сайт Враца, изработка на сайт Габрово, изработка на сайт Добрич, изработка на сайт Каварна, изработка на сайт Казанлък, изработка на сайт Кърджали, изработка на сайт Кюстендил, изработка на сайт Ловеч, изработка на сайт Монтана, изработка на сайт Несебър, изработка на сайт Пазарджик, изработка на сайт Плевен, изработка на сайт Пловдив, изработка на сайт Поморие, изработка на сайт Равда, изработка на сайт Разград, изработка на сайт Русе, изработка на сайт Сандански, изработка на сайт Силистра, изработка на сайт Сливен, изработка на сайт Слънчев бряг, изработка на сайт Смолян, изработка на сайт Созопол, изработка на сайт Стара Загора, изработка на сайт Търговище, изработка на сайт Хасково, изработка на сайт Шумен, изработка на сайт Ямбол, изработка на сайт vida optics, изработване на сайт vida optics, изработка на сайт blizoo, изработване на сайт blizoo, изработка на сайт vivacom, изработване на сайт vivacom, изработка на сайт google, изработване на сайт google, Изработка на статичен сайт, изработка на уебсайт, изработка на уникален сайт цена, качествен сайт, лятна промоция, Нискобюджетни уебсайт пакети, оптимизация на сайт, Промоции, промоция, промоция за изработка на динамичен сайт, промоция за изработка на статичен сайт, промоция за сайт, сайт на изгодна цена, Уебсайт пакети, уникален дизайн, уникален уеб сайт

Изработка на сайт – Промоция

В периода от 30 юни 2017г. до 30 юли 2017г. включително, можете да се възползвате от отстъпка в размер на от 5 до 15 процента от цената за Изработка на сайт на включените в промоцията уеб сайт пакети,
обявени тук – виж подробности.

Експресен СЕО одит на уеб сайт

SEO е абревиатурата на Search Engine Optimization , което в превод на български означава оптимизация за търсачки, или по-точно оптимизация за търсещи машини е понятие, което касае един успешен уеб сайт и е част от него . SEO има за цел максимално по-добро позициониране на уеб сайт в резултатите при търсене. Оптимизацията е част от Интернет маркетинга и е неразделна част от процеса на развитие на един успешен уеб сайт. Ето защо в повечето развити и развиващи се компании е закон от 3 до 10 процента от печалбата (а и повече) да се инвестира в маркетинг.
Често задаван въпрос е буквално “ Искам сайта ми да е на първо място в Гугъл . Колко ще ми струва SEO ? „. От всяка сериозна фирма, която се занимава със SEO биха ви отговорили че за същото е необходим процес, а процеса не касае точно определена оферта.
Защо?
Отговора е елементарен. Просто има милиони уеб сайтове, като целта на всеки е да е позициониран по-добре при търсене по дадена ключова дума. Собствениците на такива уеб сайтове се обръщат към фирми, които извършваме SEO и в резултат на това се получава динамичен процес на SEO – всяка една от тези фирми се бори за първо място в търсачките.
Мисля че това дава конкретен отговор на темата (и въпроса) защо SEO е скъп процес.
Ниско бюджетна SEO – това е вариант, макар и предназначен само за стартирането на един уеб сайт, но разбира се предвидили сме разнообразие „за всеки вкус и джоб“ .
Имайте предвид, че един мъдър търговец знае – рекламата е неизменен фактор в дейността му, а както казах конкуренцията е постоянна и касае много труд това един сайт да заема челни позиции .

Разбира се тук изключвам такива, които биха предложили на клиентите си бързи резултати и съответно за тях използват непозволени и общо-взето недостойни техники, при които за извънредно кратък период сайта ви може да достигне дори първа позиция, но впоследствие рано или късно би отишъл в забвение поради постоянното обновяване на критериите на търсачките и съответно бан на такива сайтове и техники от некоректни фирми или хора. За съжаление в България такива не са рядкост.

Но нека се върнем на темата за коректна и добра оптимизация на уеб сайт.

Сайтовете, които се показват в по-напред в резултатите от търсене в търсачките, се радват на по-голям брой посетители и евентуални клиенти.

Анализ на сайт (SEO одит) е услуга, насочена както името и говори към изследване на уеб сайта за текущото му състояние и анализ на конкурентните сайтове по различни критерии.
Целта на SEO одит -а е предлагане на корекции в уеб сайта след анализиране на уеб пространството
чрез ефективни методи за оптимизация и позициониране .

Изработка на сайт SEO България

В процеса на работа се изследват :

 • текущо позициониране на уеб сайта в до две основни търсачки ;
 • качество и количество на входящите връзки към сайта ;
 • индексиране и посещения от машините за търсене ;
 • текущо положение по до 10 ключови думи за бранша и препоръки за предпочитаните ключови думи и фрази ;
 • водещи конкурентни уеб сайтове ;
 • характеристики и позиции на водещи конкурентни уеб сайтове на конкурентни фирми по изследваните ключови думи и фрази ;
 • статистика и анализ на посещаемостта в рамките на периода на СЕО одит ;
 • анализ на текущата ефективност на методите на оптимизация и позициониране ;
 • изработване препоръки и на стратегия за оптимизация на уеб сайта и неговото позициониране във водещи търсачки
 • В резултат на извършената работа по услугата SEO одит се изготвя подробен писмен отчет

Експресен СЕО одит, SEO анализ на уеб сайт за откриване и разрешаване на проблеми:

 • Експресен СЕО одит на уеб сайт дистанционно, по телефон или онлайн (скайп) – цена 199 лева, включени до 3 часа
 • Експресен СЕО одит на уеб сайт на живо, до всяка точка на България – цена 549 лева, включени до 5 часа и разходи
 • СЕО одит на уеб сайт писмен, файл (неприсъствено) – цена 799 лева

Ако имате въпроси, не се колебайте, изпратете запитване още днес, като попълните формата за Контакт или Заявка.

Полезни връзки:

Често задавани въпроси Форма за контакт Контакт чрез разговор в Skype

Разговор чрез Skype

Разговор по Skype

(консултации, свързани с поръчка за изработка на уебсайт и / или други услуги при нас /до 20 мин./)
Допълнителни условия

Реклама:

Продава се домейн за недвижими имоти
imoti-apartamenti.com

Агенция изкупува земеделска земя в Северна България

Avast Internet Security 7 or Avast Antivirus absolutely Free Защитете Вашето устройство с антивирусна програма напълно безплатно