изработване на сайт, изработка на сайт, изработка на сайт София, изработване на сайт София, izrabotka na sait, izrabotka sait, уебсайт цена, евтин сайт, цена на сайт, евтина и качествена изработка на сайт, изработка на дизайн, Изработка на динамичен сайт, Изработка на Динамичен сайт с отстъпка, изработка на сайт Арбанаси, изработка на сайт Благоевград, изработка на сайт Бургас, изработка на сайт Варна, изработка на сайт Велико Търново, изработка на сайт Враца, изработка на сайт Габрово, изработка на сайт Добрич, изработка на сайт Каварна, изработка на сайт Казанлък, изработка на сайт Кърджали, изработка на сайт Кюстендил, изработка на сайт Ловеч, изработка на сайт Монтана, изработка на сайт Несебър, изработка на сайт Пазарджик, изработка на сайт Плевен, изработка на сайт Пловдив, изработка на сайт Поморие, изработка на сайт Равда, изработка на сайт Разград, изработка на сайт Русе, изработка на сайт Сандански, изработка на сайт Силистра, изработка на сайт Сливен, изработка на сайт Слънчев бряг, изработка на сайт Смолян, изработка на сайт Созопол, изработка на сайт Стара Загора, изработка на сайт Търговище, изработка на сайт Хасково, изработка на сайт Шумен, изработка на сайт Ямбол, изработка на сайт vida optics, изработване на сайт vida optics, изработка на сайт blizoo, изработване на сайт blizoo, изработка на сайт vivacom, изработване на сайт vivacom, изработка на сайт google, изработване на сайт google, Изработка на статичен сайт, изработка на уебсайт, изработка на уникален сайт цена, качествен сайт, лятна промоция, Нискобюджетни уебсайт пакети, оптимизация на сайт, Промоции, промоция, промоция за изработка на динамичен сайт, промоция за изработка на статичен сайт, промоция за сайт, сайт на изгодна цена, Уебсайт пакети, уникален дизайн, уникален уеб сайт

Изработка на сайт – Промоция

В периода от 30 юни 2017г. до 30 юли 2017г. включително, можете да се възползвате от отстъпка в размер на от 5 до 15 процента от цената за Изработка на сайт на включените в промоцията уеб сайт пакети,
обявени тук – виж подробности.

Условия за провеждане на промоция

Условия за провеждане на промоции:

1.1. Преди да участва в дадена промоция, е необходимо Потребителя да се запознае с настоящите Условия за провеждане на промоции, както и с всички приложими условия на промоцията, Условия за промоционални уеб сайт пакети и Общи условия за използване на сайта на wwww.siteonebg.com.
1.2. В случай на несъответствие или противоречие между Условия за провеждане на промоции, приложимите Условия за участие в промоции и Общи условия за използване на сайта, приоритет имат Условия на промоцията, както и Общи условия за използване на сайта, следвани от Условия за провеждане на промоции, но само до степен, необходима за разрешаване на противоречието.
1.3. Използването на всяка отделна платформа и на предоставените чрез платформата услуги се регулира от настоящите Правила.
1.4. Ние ( wwww.siteonebg.com ) периодично провеждаме промоции, като напр. бонусни предложения (бонуси с отстъпки, касаещи истински пари и/или друг стимул), или други видове промоции, или комбинация от някои от гореспоменатите. Всички подробности за конкретната промоция и детайлното и описание ще бъдат изложени в информационните материали за промоцията, например но не само: страници от сайта, имейли, изскачащи реклами и писма, които изпращаме в рамките на съответната промоция (информация за промоцията) и/или на специалната целева уеб страница на съответната промоция и прилежащите към сайта връзки.
1.5. Уеб сайт пакет – съвкупност от услуги с определена обща цена за тях, пълното описание на които е изложено на съответната страница на уеб сайт пакета. Пакет за SEO оптимизация на уеб сайт – съвкупност от услуги с определена обща цена за тях, пълното описание на които е изложено на съответната страница на пакета за SEO оптимизация на уеб сайт.
1.6. Във всички промоции организаторът на промоцията е юридическо лице, с което сте встъпили в договорни отношения съгласно (но не само) Общите условия, Условия за промоционални уеб сайт пакети, Условия на промоцията и други посочени на страницата на платформата wwww.siteonebg.com условия.
1.7. Продължителността на дадена промоция (Промоционален период) ще бъде посочена в приложимите Условия на промоцията. Всяка промоция приключва автоматично в края на съответния промоционален период, след което което вече не е възможно приемане на заявка за участие в дадената промоция.
1.8. Период на промоцията (промоционален период):
от 0.00ч. на 30.06.2017г. до 23.59ч. на 30.07.2017г. включително.
1.9. Цел на промоцията:
Получаване на отстъпка в размер на от 5% (пет процента) до 15% (до петнадесет процента) от цената* на включените в промоцията уеб сайт пакети :

* Цените са валидни при закупуване на хостинг от сайта ни. При ползване на друг хостинг цената се оскъпява с 48.00лв. с ддс.

Получаване на отстъпка в размер на до 10% (до десет процента) от цената* на включените в промоцията пакети за SEO оптимизация на уеб сайт .

Минимален срок за поръчка на пакет за SEO оптимизация на уеб сайт , включен в промоцията : 3 месеца .

Максимален срок за валидност на цена на пакет за SEO оптимизация на уеб сайт , включен в промоцията при поръчка на услугата в периода на промоцията : 3 месеца .

Пакети за SEO оптимизация на уеб сайт , включени в промоцията :


 • СЕО оптимизация „SEO PRO-1“

  Стандартна цена: 480 лв. / месец с включен ДДС за първия месец и 360 лв. / месец с включен ДДС за всеки следващ месец от периода ;
  Отстъпка: 10%;
  Промоционална цена: 324 лв. / месец с включен ДДС за всеки следващ месец от периода и 432 лв. / месец с включен ДДС за първия месец от периода;


 • СЕО оптимизация „SEO PRO-2“

  Стандартна цена: 720 лв. / месец с включен ДДС за първия месец и 600 лв. / месец с включен ДДС за всеки следващ месец от периода ;
  Отстъпка: 10%;
  Промоционална цена: 540 лв. / месец с включен ДДС за всеки следващ месец от периода и 648 лв. / месец с включен ДДС за първия месец от периода;


 • СЕО оптимизация „SEO PRO-3“

  Стандартна цена: 1320 лв. / месец с включен ДДС за първия месец и 1080 лв. / месец с включен ДДС за всеки следващ месец от периода ;
  Отстъпка: 10%;
  Промоционална цена: 972 лв. / месец с включен ДДС за всеки следващ месец от периода и 1188 лв. / месец с включен ДДС за първия месец от периода;


 • СЕО оптимизация „SEO PRO-4“

  Стандартна цена: 2400 лв. / месец с включен ДДС за първия месец и 2100 лв. / месец с включен ДДС за всеки следващ месец от периода ;
  Отстъпка: 10%;
  Промоционална цена: 1890 лв. / месец с включен ДДС за всеки следващ месец от периода и 2160 лв. / месец с включен ДДС за първия месец от периода;

1.10. Територия на промоцията:
Промоцията се провежда на територията на Република България.
1.11. Механизъм за участие в Промоцията:
Всеки потребител, който отговаря на настоящите условия и Общите условия за използване на сайта на wwww.siteonebg.com, има право да участва в Промоцията.
1.12. Участие в Промоцията се осъществява с:
Отправяне на валидна заявка до Организатора на промоцията за уеб сайт пакет или пакет за SEO оптимизация на уеб сайт, включен в Промоцията, което следва да бъде извършено в рамките на Промоционалния период, посочен в т.1.8. на настоящите условия и одобрена от Организатора в писмен отговор – потвърждение за изпълнение на заявката.
1.13. За целите на настоящата Промоция, като дата на отправяне на заявката по т. 1.12. се счита датата на достигането и до Организатора на промоцията, удостоверено чрез неговата информационна система, а не датата на отправяне на заявката от страна на Потребителя.
1.14. Организатор на промоцията: wwww.siteonebg.com
1.15. Отстъпките за промоциите важат за изработка на уеб сайт и за SEO оптимизация на уеб сайт, съобразно конкретното посочено на съответните страници на уеб сайт пакетите и пакетите за SEO оптимизация на уеб сайт описание.
Стойността на допълнителни услуги, както наемане на хостинг, домейн и/или други, които не са обявени като включени пълното описание на уеб сайт пакетите и пакетите за SEO оптимизация на уеб сайт е според обявените цени на страница Услуги и цени и/или съответните страници.
Сайт – официалната интернет-страница на Изпълнителя, намираща се на адрес wwww.siteonebg.com, на която последния предоставя информация за предлагани услуги, както и условията за предлаганите услуги.
1.16. Услугите в обявените промоционални уеб сайт пакети касаят еднократна безплатна инсталация (в които уеб сайт-пакети е обявена безплатна инсталация), еднократно изработване на: дизайн, лого и др. по зададените при поръчката критерии от Клиента. Изработката на дизайн обхваща общия дизайн на сайта, без магазински модул. Всяка допълнителна корекция се заплаща според обявените цени на страницата Услуги и цени или по усмотрение на Изпълнителя.

Ако имате въпроси, не се колебайте, изпратете запитване още днес, като попълните формата за Контакт или Заявка.

Полезни връзки:

Често задавани въпроси Форма за контакт Контакт чрез разговор в Skype

Разговор чрез Skype

Разговор по Skype

(консултации, свързани с поръчка за изработка на уебсайт и / или други услуги при нас /до 20 мин./)
Допълнителни условия

Реклама:

Продава се домейн за недвижими имоти
imoti-apartamenti.com

Агенция изкупува земеделска земя в Северна България

Avast Internet Security 7 or Avast Antivirus absolutely Free Защитете Вашето устройство с антивирусна програма напълно безплатно